Kunty - A fully responsive WordPress theme, suited for a corporate, consultant and business website.


Get In Touch

Location

Labony Super Marker, Sapahar, BD


nie tylko o tapetach

Firmy produkujące krówki, zleciły wykonanie badań, które miałyby przynieść odpowiedź na pytanie, jakie krówki należą do najchętniej zamawianych. Co powinny mieć idealne krówki reklamowe, aby zdołały przyciągnąć dużą rzeszę fanów? Firmy wykonujące takie badania wywiązały się z powierzonego im zadania i przygotowały odpowiedzi na pytania, nurtujące producentów. Przede wszystkim, dla większości klientów istotne jest to, aby krówki smakowały dobrze. Dobrze, czyli jak? Niedopuszczalne wg badań są krówki kruche, łamliwe i nadmiernie przesłodzone. Jaka jest więc idealna konsystencja krówki, która zagwarantuje jej odniesienie sukcesu? Przede wszystkim liczy się środek. Krówki reklamowe najwyżej oceniane w testach konsumentów posiadają płynne i delikatnie ciągnące się nadzienie.

Tradycyjne krówki sprzedawane w sklepach, nie posiadają takiego nadzienia. W ich przypadku cały cukierek ma jednakowa konsystencję i jest najczęściej kruchy. Powodowane jest to nadmiarem cukru, który krystalizując się, zmienia konsystencję całego cukierka, przez co ten staje się jeszcze bardziej kruchy i łamliwy. Na zadowolenie z krówki ma również wpływ jej wielkość. Optymalne wymiary, jakie powinny posiadać krówki reklamowe, mają pozwalać na jej jednorazowe zjedzenie. Muszą to być wymiary, nie utrudniające włożenia cukierka do ust i jego zjedzenia. Między innymi dlatego batony typu krówki tak szybko tracą swoją popularność i stają się tylko ciekawostką, a nie słodyczami, jakie firmy chętnie wykorzystując do reklamy. Na samym końcu konsumenci wskazali na cenę, jaką krówki powinny posiadać. Wbrew pozorom i tego co można było sądzić, nie najniższa cena decyduje o tym, czy zechcemy zakupić krówki reklamowe, czy może inne cukierki. Mając do wyboru wysokiej jakości i smaczne cukierki, wiele osób decydowało się na ich wybranie, odrzucają tańsze, ale niesmaczne krówki, które w dodatku mogły być reklamowane w telewizji lub prasie. Pamiętając o tym, należy zawsze degustować krówki pochodzące z różnych fabryk, jeśli chcemy wybrać tylko te najlepsze dla siebie.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *